Flumi-Ampel / Eetbare plant

Artikel 7 van 16
€ 3,99 (inclusief btw)

Flumi-Ampel Zebrina voederplant van Golli-Thek® Herkomst: Flumi®® komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika.

Daar groeit het in tropische gebieden en is het een populaire voedselplant onder de wilde dieren, vooral vanwege het vermogen om water in
bovengemiddelde hoeveelheden op te slaan.

Verzorgingstip:
Flumi® houdt van helder en zonnig. In de zomer kun je de plant ook op het balkon of terras zetten, maar
zet hem wel even in de schaduw om eraan te wennen, want ook planten die niet gewend zijn aan direct zonlicht kunnen verbranden.

Hoewel Flumi® in de zomer ook van bovenaf kan worden bewaterd en ook met water kan worden besproeid, moet u de plant in de winter alleen van onderaf water geven en niet besproeien. Vooral in de winter is de kans op wortelrot en stengelrot groter, deze schimmels houden van vochtig en donker en verspreiden zich in de winter zeer snel.

Voedingsinstructies:
Zowel knaagdieren als vogels hebben slechts enkele minuten nodig om een flumiplant® op te eten of te verscheuren! Als je wilt dat de plant terug groeit, knip dan enkele scheuten af, ongeveer 3 cm boven de pot, en bundel ze met een textieldraad. Dan kun je de bundel in het verblijf of aan de klimtak hangen.

Geschikt voor welke dieren?
Schildpadden, baardagamen, leguanen, stekelstaartagamen, cavia's, konijnen, hamsters, siervogels en voor iedereen die van groente houdt.

© 2010 - 2024 Happy-Reptiles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel