Earth PRO Insectfuel Insect Feed - 50 gram

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 6,35 (inclusief 21% btw)
Aantal

Voeding voor Krekels , Sprinkhanen, kakkerlakken , meelwormen

Deze speciale voeding voor insecten die u voert aan uw terrariumdieren. Het is zeer smakelijk en wordt graag gegeten door insecten. Het bevat ook een volledig spectrum van vitaminen, mineralen, stuifmeel en een hoog gehalte carotenoïde om uw dieren van vitamine A te voorzien.Dit product is van hoge kwaliteit. Zeker door de toevoeging van het stuifmeel, dit is een supplement die van nature voorkomt in het dieet van de meeste reptielen en van vele amfibieën. Plantenetende reptielen krijgen stuifmeel binnen door de planten en bloemen die ze eten. Insectenetende en vleesetende reptielen krijgen stuifmeel binnen via de darm van de prooi of door het stuifmeel wat op het lichaam van de prooi is belandt.

Deze nieuwe Insect Fuel is een perfecte aanvulling op elke vorm van levend voer en is geschikt voor consumptie door alle exotische huisdieren. Dit betekent dat elke bug die je aan je reptiel toevoegt, de perfecte niveaus van vitaminen en mineralen, evenals voeding zal hebben, zodat je reptiel het beste krijgt van wat het eet. 

Op basis van in het Verenigd Koninkrijk gegroeide Alfalfa, en met alle benodigde vitamines en mineralen, is dit voer in twee verpakkingsgrootten verkrijgbaar. Hoewel het alles bevat wat nodig is om uw huisdieren gezond te houden, bevat het geen synthetische supplementen, dus er is geen risico op overdosering zoals sommige andere merksupplementen.

Ideaal gebruikt met het EarthPro-Ca-supplement, om te zorgen dat ook optimaal calcium wordt toegediend, dit is het ideale feederdieet voor uw reptielen. Het kan ook direct worden gebruikt als voedingssupplement voor herbivoren. 

Ingrediënten:

Analytische bestanddelen Ruw eiwit 16% Ruwe vetten en oliën 4% Ruwe vezel 19% Vochtgehalte <8%

Gastenboek

  • 14-06-2020 - de meelwormen waren zeer goed verpakt bedankt dar voor lees meer
  • 05-06-2020 - Ik had 4 kilo meelwormen besteld ze zaten ik 8...  lees meer
  • 25-05-2020 - En wederom een toplevering van happy reptiles.
    Ik had er...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 Happy-Reptiles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel